LVI-suunnittelu Oulu

Kokonaisvaltaista LVI-suunnittelua

Oulussa toteutettava kokonaisvaltainen LVI-suunnittelu on prosessi, joka lähtee asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä ja päättyy täysin toimivaan järjestelmään. Tavoitteenamme on suunnitella ja toteuttaa LVI-järjestelmät sellaiseen käyttöön, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja tavoitteita. Lähtökohtanamme on aina energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys ja käytettävyyden huomioiminen. Käytämme aina korkealaatuisia, kestäviä ja energiatehokkaita materiaaleja. Lisäksi laadunvalvonta on olennainen osa prosessiamme – varmistamme, että jokainen suunnitelmamme vastaa asetettuja laatustandardeja. Oulun alueella toteutettava LVI-suunnittelu on kokonaisvaltainen prosessi, joka yhdistää teknisen osaamisen, laadukkaat materiaalit ja viimeisimmät innovaatiot – kaikki asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Miksi LVI-suunnitteluun kannattaa panostaa?

Huolellisen LVI-suunnittelun avulla rakennetaan laadukkaita ja pitkäikäisiä kiinteistöjä. LVI-suunnittelulla on suuri vaikutus muun muassa rakennuksen energia- ja ylläpitokustannuksiin sekä kiinteistön käyttömukavuuteen. Hyvällä LVI-suunnittelulla on merkitystä myös rakennuksen ympäristövaikutuksien sekä tekniikan kestävyyden ja huollettavuuden kannalta. 

LVI-suunnittelua tilatessa on tärkeä huomioida kiinteistön yksityiskohtaiset tarpeet. Eri kokoiset ja eri käyttöön tarkoitetut rakennukset vaativat LVI-suunnittelulta erikoisosaamista ja kokemusta. KTS Oy toteuttaa LVI-suunnitelmat monenlaisiin kohteisiin asunto-osakeyhtiöistä toimitiloihin ja liikerakennuksiin. Lisäksi olemme asiantunteva toimisto myös esimerkiksi hoiva- ja terveyspalvelujen sekä koulujen ja päiväkotien LVI-suunnittelussa. 

Kattava LVI-suunnittelu Oulun alueella

LVI-suunnitelma on dokumentti, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot rakennuksen lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmistä. Tämä suunnitelma on välttämätön osa rakennusprosessia, sillä se varmistaa, että rakennuksen LVI-järjestelmät ovat tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Suunnitelmassa otetaan huomioon rakennuksen kokonaisuus ja käyttötarkoitus, jotta voidaan varmistaa optimaalinen toiminnallisuus ja asumismukavuus. Hyvin tehty LVI-suunnitelma parantaa rakennuksen energiatehokkuutta, lisää sen arvoa ja varmistaa mukavan ja terveellisen sisäilman laadun.

Teemme kaikki LVI-suunnitteluun liittyvät työvaiheet nopeassa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Myös 3D- eli IFC-mallien tuottaminen kuuluu päivittäiseen työhömme ja suunnittelu perustuu tarvittaessa tietomallinnukseen. Asiakkaanamme voit tilata LVI-suunnitelmien lisäksi myös Excel-muotoiset määrälistat asennustarvikkeista.

Tilaa ajanmukainen LVI-suunnitelma

Tilaamalla LVI-suunnitelman Oulussa KTS Oy:lta, saat varmuuden siitä, että suunnitelma toteutetaan alan viimeisempien standardien mukaisesti, uusimpia tekniikoita ja tuotteita hyödyntäen. Huolehdimme jokaisen projektin kohdalla laadukkaasta mallintamisesta, laskennasta ja luetteloinnista sekä asianmukaisten dokumenttien tuottamisesta. 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä LVI-suunnittelusta, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä.  Teemme LVI-suunnitelmat pitkällä kokemuksella asuntotuotannon tarpeisiin, yksittäisiin rakennuksiin ja toimitilakiinteistöihin. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään tai epäröidä, tulevatko kaikki tarvittavat osa-alueet huomioitua – me hoidamme kaikki rakennuksen LVI-suunnitteluun liittyvät työt!