LVI-suunnittelu Tampere

LVI-suunnittelu Tampere – tilaa kattava LVI-suunnittelu

KTS Oy tarjoaa laatua ja kustannustehokkuutta talotekniikan suunnitteluun. Teemme LVI-suunnittelua Tampereella kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Asiakkaitamme ovat julkiset tahot, yritykset ja yksityishenkilöt. Lämmityksen, veden ja viemäröinnin, ilmanvaihdon sekä automaation perusteellinen suunnittelu on olennainen osa jokaista rakennusprojektia. Kun LVI-suunnittelu toteutetaan alusta asti huolella, se palvelee kiinteistön käyttöä vuosien ajan. Tutustu ja tilaa LVI-suunnittelu Tampereella!

Hyvällä LVI-suunnittelulla rakennetaan laadukkaita kiinteistöjä

LVI-suunnittelulla on merkittävä vaikutus rakennuksen energia- ja ylläpitokustannuksiin sekä kiinteistön käyttömukavuuteen, oli kyseessä sitten asuintalo tai liiketila. Hyvällä LVI-suunnittelulla on merkitystä myös rakennuksen ympäristövaikutuksien, käyttöiän sekä huollettavuuden kannalta. 

Kokonaisvaltainen LVI-suunnittelupalvelumme kattaa talotekniikan suunnittelun kaikenlaisissa kiinteistöissä. LVI-suunnittelun henkilöstömme koostuu alan monipuolisista ammattilaisista. Toteutamme kustannustehokkaat LVI-suunnitelmat pitkällä kokemuksella – meillä laatu ja asiakkaan tarpeet ovat aina ykkössijalla. Joustava toimistomme toteuttaa projektit niin pieniin kuin suuriin hankkeisiin.  

Mitä LVI-suunnittelu sisältää?

LVI-suunnitelma koostuu kirjainyhdistelmän mukaisesti lämmityksen, veden ja viemäröinnin sekä ilmanvaihdon suunnittelusta. Suunnittelu aloitetaan kohteen tarpeiden mukaisesti talon ulkopuolisista järjestelmistä, jonka jälkeen siirrytään sisätilojen suunnittelun pariin. Tilaa LVI-suunnittelu Tampereella, KTS Oy:n toteuttamaan suunnitelmaan kuuluu muun muassa:

  • Lämmitys, vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtosuunnitelmat
  • Kvv-asemakaava
  • Rakennusautomaation suunnittelu
  • Linjakaavio tarvittaessa 
  • LVI-suunnitelmien hyväksyttäminen rakennuslupaa varten 
  • Lattialämmityksen paikkojen ja mitoituksen suunnittelu 
  • Energiatodistus

Talotekniikan ratkaisut monenlaisiin kohteisiin – LVI-suunnittelu Tampere

Toteutamme LVI-suunnitelmat monenlaisiin kohteisiin asunto-osakeyhtiöistä toimitiloihin ja liikerakennuksiin. Meiltä löytyy erikoisosaaminen myös esimerkiksi hoiva- ja terveyspalvelujen sekä koulujen ja päiväkotien LVI-suunnitteluun. Asiakkaitamme ovat monet yksityiskohtaista rakennussuunnittelun tuntemusta vaativat kohteet Tampereella.

Ajanmukainen LVI-suunnittelu

Meille on tärkeää seurata jatkuvasti alan standardien, tekniikoiden ja tuotteiden kehitystä. Näin pystymme takaamaan ajanmukaisen LVI-suunnittelun. Huolehdimme jokaisen projektin kohdalla laadukkaasta mallintamisesta, laskennasta ja luetteloinnista sekä vaadittavien dokumenttien tuottamisesta. Teemme kaikki LVI-suunnitteluun liittyvät työvaiheet nopeassa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Myös 3D- eli IFC-mallien tuottaminen kuuluu päivittäiseen työhömme ja suunnittelu perustuu tarvittaessa tietomallinnukseen. Asiakkaanamme voit tilata LVI-suunnitelmien lisäksi myös Excel-muotoiset määrälistat asennustarvikkeista.

Tilaa LVI-suunnitelma Tampereella kiinteistökohtaisiin tarpeisiin

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko lisätietoa LVI-suunnittelusta? Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin toteutetaan tarpeisiisi sopiva LVI-suunnitelma. Teemme LVI-suunnitelmat luotettavasti asuntotuotannon tarpeisiin, yksittäisiin rakennuksiin ja toimitilakiinteistöihin. Meiltä saat myös tarvittavat rakennusautomaatioon liittyvät palvelut ja energiatodistukset. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään – me hoidamme kaikki kohteen LVI-suunnitteluun liittyvät työt!