LVI-suunnittelu Turku

LVI-suunnittelu Turku – kokonaisvaltaista LVI-suunnittelua

KTS Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta LVI-suunnittelua Turussa. Asiakkaitamme ovat julkiset tahot, yritykset ja yksityishenkilöt. Lämmityksen, veden ja viemäröinnin, ilmanvaihdon sekä automaation perusteellinen suunnittelu on olennainen osa jokaista rakennusprojektia. LVI-suunnittelun henkilöstömme koostuu alan monipuolisista ammattilaisista – joustava insinööritoimistomme toteuttaa LVI-suunnittelun niin pieniin kuin suuriin hankkeisiin. Meillä laatu ja asiakkaan tarpeet ovat aina ykkössijalla. Tutustu ja tilaa LVI-suunnittelu Turun alueella!

Miksi LVI-suunnitteluun kannattaa panostaa?

Huolellisen LVI-suunnittelun avulla rakennetaan laadukkaita ja pitkäikäisiä kiinteistöjä. LVI-suunnittelulla on suuri vaikutus muun muassa rakennuksen energia- ja ylläpitokustannuksiin sekä kiinteistön käyttömukavuuteen. Hyvällä LVI-suunnittelulla on merkitystä myös rakennuksen ympäristövaikutuksien sekä tekniikan kestävyyden ja huollettavuuden kannalta. 

LVI-suunnittelua tilatessa on tärkeä huomioida kiinteistön yksityiskohtaiset tarpeet. Eri kokoiset ja eri käyttöön tarkoitetut rakennukset vaativat LVI-suunnittelulta erikoisosaamista ja kokemusta. KTS Oy toteuttaa LVI-suunnitelmat monenlaisiin kohteisiin asunto-osakeyhtiöistä toimitiloihin ja liikerakennuksiin. Lisäksi olemme asiantunteva toimisto myös esimerkiksi hoiva- ja terveyspalvelujen sekä koulujen ja päiväkotien LVI-suunnittelussa. 

Kattava LVI-suunnittelu Turussa ja Turun alueella

LVI-suunnitelma koostuu kiinteistön lämmityksen, veden ja viemäröinnin sekä ilmanvaihdon suunnittelusta. Suunnittelu aloitetaan kohteen tarpeiden mukaisesti talon ulkopuolisista järjestelmistä, jonka jälkeen siirrytään sisätilojen suunnittelun pariin. KTS Oy toteuttaa LVI-suunnittelun Turussa kiinteistön tarpeista ja käyttötarkoituksesta riippumatta. Hoidamme lämmityksen, vesi- ja viemäri- sekä ilmanvaihtotöiden lisäksi laadukkaan rakennusautomaation suunnittelun. Tuotamme myös kohteen kvv-asemakaavan, linjakaavion ja energiatodistuksen tarvittaessa sekä hoidamme LVI-suunnitelman hyväksyttämisen rakennuslupaa varten. 

Teemme kaikki LVI-suunnitteluun liittyvät työvaiheet nopeassa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Myös 3D- eli IFC-mallien tuottaminen kuuluu päivittäiseen työhömme ja suunnittelu perustuu tarvittaessa tietomallinnukseen. Asiakkaanamme voit tilata LVI-suunnitelmien lisäksi myös Excel-muotoiset määrälistat asennustarvikkeista.

Tilaa ajanmukainen LVI-suunnitelma KTS Oy:lta

Tilaamalla LVI-suunnitelman Turussa KTS Oy:lta, saat varmuuden siitä, että suunnitelma toteutetaan alan viimeisempien standardien mukaisesti, uusimpia tekniikoita ja tuotteita hyödyntäen. Huolehdimme jokaisen projektin kohdalla laadukkaasta mallintamisesta, laskennasta ja luetteloinnista sekä asianmukaisten dokumenttien tuottamisesta. 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä LVI-suunnittelusta, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä.  Teemme LVI-suunnitelmat pitkällä kokemuksella asuntotuotannon tarpeisiin, yksittäisiin rakennuksiin ja toimitilakiinteistöihin. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään tai epäröidä, tulevatko kaikki tarvittavat osa-alueet huomioitua – me hoidamme kaikki rakennuksen LVI-suunnitteluun liittyvät työt!