Palvelut

Tarvitsetko kumppaniksesi osaavan talotekniikka­suunnittelijan? Me tarjoamme palveluita kaikenlaisten kiinteistöjen LVIA- ja sähkösuunnitteluun. Talotekniikan konsultointi­palvelumme auttaa rakennushankkeen kaikissa vaiheissa. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Tehokkaat talotekniikka­ratkaisut

Suunnittelemme talotekniikkaa monenlaisiin kohteisiin asunto-osakeyhtiöistä toimitiloihin ja liikerakennuksiin. Teemme suunnitelmia myös kouluihin, päiväkoteihin ja hoiva- ja terveyspalvelujen kiinteistöihin.

Erikoisalaamme on ajanmukainen LVIA- ja sähkösuunnittelu. Meille se tarkoittaa laadukasta mallintamista, laskentaa ja luettelointia sekä laadukkaiden dokumenttien tuottamista nopeassa aikataulussa. Voit luottaa siihen, että LVIA- ja sähkösuunnitelmien kustannustehokkaat ratkaisut löytyvät meiltä.

3D- eli IFC-mallien tuottaminen kuuluu päivittäiseen työhömme, ja suunnittelu perustuu tarvittaessa tietomallinnukseen. Asiakkaanamme voit tilata sähkö- ja LVI-suunnitelmien lisäksi myös Excel-muotoiset määrälistat asennustarvikkeista.

Sähkö­suunnittelu

Tarjoamme laadukasta sähkösuunnittelua julkisiin kohteisiin, yrityksille ja yksityisille rakentajille koko Suomen alueella. Pitkä kokemuksemme monipuolisten kohteiden parissa on tuottanut vankan ammattitaidon, jonka avulla toteutamme sähkösuunnittelun kaikenlaisiin kohteisiin kodeista sairaaloihin ja teollisuusrakennuksiin.

Asuntotuotannon ja yksittäisten rakennusten lisäksi meillä on vankka kokemus myös teollisuuden alan projekteista ja toimitilakiinteistöistä. Toteutamme huolellista ja kustannustehokasta sähkösuunnittelua ammattitaidolla kaikenlaisiin hoiva- päiväkoti- ja koulukiinteistöihin, liikunta- ja hyvinvointitiloihin sekä sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja muihin hoitotiloihin.

Meiltä löytyy vahvaa osaamista myös tele- ja turvasuunnittelun sekä valaistussuunnittelun saralta.

LVIA-suunnittelu

Palvelemme LVIA-suunnittelussa julkisia tahoja, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen alueella. Lämmityksen, veden ja viemäröinnin, ilmanvaihdon sekä automaation huolellinen ja laadukas suunnittelu on olennainen osa jokaista rakennusprojektia.

Teemme LVIA-suunnitelmat kustannustehokkaasti ja luotettavasti asuntotuotannon tarpeisiin, yksittäisiin rakennuksiin ja toimitilakiinteistöihin. Toteutamme ammattitaitoiset LVIA-suunnitteluratkaisut myös kaikenlaisiin hoiva- päiväkoti- ja koulukiinteistöihin, liikunta- ja hyvinvointitiloihin sekä sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja muihin hoitotiloihin.

Meiltä saat myös rakennusautomaatioon liittyvät palvelut ja energiatodistukset.

Konsultointi

Konsultointipalvelumme auttaa talotekniikan
kysymyksissä kaikissa rakentamisen vaiheissa.

Tarjoamme konsultointia esimerkiksi mitoituksiin, hankekartoituksiin, KVR-urakoiden selosteisiin ja muihin asiantuntemusta vaativiin vaiheisiin kaikenlaisissa rakennushankkeissa.